abonneren

Galaxy S2 LTE en Galaxy Tab 8.9 LTE van Samsung aangekondigd

Samsungs Galaxy SII is nog niet zo lang uit, nu brengt Samsung al nieuws naar buiten over de nieuwe Samsung Galaxy SII LTE en de Galaxy Tab 8.9 LTE. Deze producten zullen officieel worden aangekondigd tijdens de IFA elektronicabeurs in Berlijn.

Deze Android-apparaten zullen net iets sneller zijn dan hun voorgangers met een dual-core processor die deze keer op 1.5 GHz werkt. De LTE-versie van de Samsung Galaxy S2 krijgt ook een iets groter scherm (4,5 i.p.v. 4,3 inch). De ultradunne (8,6 mm) tablet blijft grotendeels ongewijzigd. LTE staat voor Long Term Evolution en is een snellere mobiele communicatiestandaard die de huidige op termijn zal vervangen. De nieuwe apparaten kunnen daarbij gebruikmaken van het 4G-netwerk waardoor gebruikers in staat worden gesteld om razendsnel te downloaden tot een snelheid van wel 100 Mbps en een theoretische upload-snelheid van 50 MBps. Het is daarmee vijf keer sneller dan de snelste HSPA+ connectie.

Prijzen en beschikbaarheid worden pas bekendgemaakt op de IFA. Het is voor Samsung in ieder geval te hopen dat het recente verbod op de Galaxy-toestellen in Nederland tegen die tijd van de baan is.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie