abonneren

Bedenk de nieuwe standaardbeltoon voor Nokia

Nokia beloont de winnende ontwerper van een nieuwe standaard beltoon met een prijs van 10.000 dollar. De standaard beltoon van Nokia, die we allemaal kennen is aan vernieuwing toe.

In 1994 bracht Nokia de eigen beltoon uit op zijn telefoons die door de grote populariteit van de Nokia-telefoons door iedereen herkend wordt. Een stukje merknaambekendheid die door geen enkele andere telefoonfabrikanten geëvenaard wordt. Nu heeft Nokia bedacht dat het tijd wordt voor een nieuwe eigentijdse versie van de tune.

Samen met de website Audiodraft is Nokia nu een publieke campagne gestart met een wedstrijd voor de beste nieuwe beltoon, die in de nieuwe toestellen van Nokia in 2012 standaard zal worden gebruikt.

Iedereen kan meedoen door zich aan te melden op de website  http://nokiatune.audiodraft.com. Hier kun je ook stemmen op de al ingestuurde inzendingen. De actie sluit op 2 oktober. De vijf tunes met de meeste stemmen zullen door een jury van professionals worden beoordeeld, die daaruit de winnaar kiezen.

Om alvast in de stemming te komen maakte Nokia een leuk filmpje met een aantal bestaande varianten van de Nokia-tune

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags: