abonneren

Apple iPad 2 en iOS 4.3 worden volgende week verwacht

Als we de geruchtenmolen mogen geloven gaat Apple volgende week zijn nieuwe iPad introduceren.De iPad 2 zou in de week van 2 t/m 9 april in de Amerikaanse winkels komen te liggen.Ook zal de nieuwe iOS 4.3-firmware op dit event uitgebracht worden; op dit moment is iOS 4.3 aan de derde bètaversie toe, waarin de ergste kritische bugs al opgelos
t zijn.

 

Apple gaat in een sneltreinvaart door de bèta's van iOS 4.3 heen, waarschijnlijk om zo snel mogelijk een abonnement op The Daily aan te kunnen bieden. Deze digitale krant is gisteren geïntroduceerd en wordt de eerste twee weken gratis aangeboden. iOS 4.3 zal voor het verstrijken van deze twee weken het levenslicht moeten zijn, wil The Daily zijn abonnement kunnen inschakelen.

 

Wat de iPad 2 betreft: vorig jaar introduceerde Steve Jobs de eerste iPad in januari, waarna de tablet in april op de markt kwam. Het vermoeden is dat de verkoopintroductie dit jaar eveneens rond begin april zal liggen, wat zou betekenen dat Apple de introductie niet lang meer kan uitstellen.

 

Overigens is de laatste bèta van iOS 4.3 al flink uitgeplozen op hints naar de hardware van de  iPad 2. Het lijkt er op dat er drie modellen komen (wifi, 3g gsm/hsdpa en 3g cdma), dat er een 3-megapixel camera aan de voorkant van het scherm zit en dat er een displayport-connector ingebouwd is voor het weergeven van video. Deze laatste poort zou zich aan de bovenkant van de behuizing bevinden.

 

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Dummy

Tags: