abonneren

3 miljoen Galaxy S2 toestellen verkocht in voorverkoop

Samsung verkoopt in de wereldwijde voorverkoop al meer dan drie miljoen exemplaren van de het nieuwe topmodel Android-smartphone de Galaxy S2.

De Galaxy S2 is al verkrijgbaar in Groot Brittanniƫ. In andere landen waaronder Nederland zal hij binnenkort uitkomen. Ook hier is hij al te bestellen bij bijvoorbeeld de grote providers en telecomwinkels.

De Galaxy S2 is de snelste smartphone van Samsung. Het is de opvolger van de zeer succesvolle Galaxy S, waarvan er meer dan 10 miljoen verkocht zijn. Het toestel zal woensdag officieel in Nederland worden uitgebracht en gaat ca. 540 euro kosten.

De Galaxy S2 heeft een eigen Samsung dualcore-processor die op 1,2 GHz draait. Het toestel heeft een 4,3 inch Super Amoled Plus scherm met 800 x 480 pixels. Een 8-megapixel camera is ingebouwd voor foto- en video-opnamen. Ook Samsung bouwt een nfc-chip (near field communication) in voor (toekomstig) elektronisch betalen. De Galaxy S2 krijgt Android 2.3 met Samsungs eigen bedieningsschil en Swype voor de tekstinvoer.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Dummy

Tags:

Laatste reactie