abonneren

YouTube offline: UltraGet

Verslaafd aan YouTube, maar niet altijd verbonden met internet? Met UltraGet YouTube Video Downloader downloadt u filmpjes van YouTube, om ze later terug te kijken. Kopieer in uw browser de link en plak deze in UltraGet. Omdat de YouTube-filmpjes flashbestanden zijn en u ze daardoor niet in bijvoorbeeld Windows Media Player kunt openen, kunt u de filmpjes met UltraGet ook afspelen.
Helaas kunt u de afmetingen van de filmpjes niet wijzigen, maar dat is gezien de beeldkwaliteit van YouTube niet zo erg. UltraGet werkt wel onder Vista, maar is niet compatibel met Aero, waardoor Vista terugschakelt naar een ander kleurenschema.

www.ultraget.com
taal: EN, freeware, 5,13 MB
Windows Vista/XP/2000/NT

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord