abonneren

WordFlashReader

Ondanks dat de tft-schermen van tegenwoordig van prima kwaliteit zijn, blijft het verre van ideaal om een tekst op een scherm te lezen.De makers van WordFlashReader claimen dat het lezen van teksten op een beeldscherm met hun programma een stuk prettiger wordt. Wanneer u een tekst hebt ingeladen in WordFlashReader, dan wordt deze in het onderste gedeelte van het venster weergegeven.
In het bovenste deel worden de woorden uit de tekst één voor één getoond, zodat u de tekst woord voor woord leest. U kunt met de cursortoetsen bepalen hoe snel de woorden wisselen. De woorden worden geel op een zwarte achtergrond weergegeven, maar u kunt de kleuren en het lettertype aanpassen. Het programma kan txt, html en beperkt pdf-bestanden inlezen.

wordflashreader.sourceforge.net
taal: EN, freeware, 4,86 MB
Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord