abonneren

Woordjes leren: Teach 2000

Woordjes leren is natuurlijk nooit leuk, maar met behulp van Teach 2000 wordt het wel een stuk aantrekkelijker. Helaas is het wel nodig om eerst alle woorden in te tikken voordat u met Teach 2000 aan de slag kunt. U voert hiervoor het vreemde woord in, gevolgd door het scheidingsteken en het antwoord.
Het is ook mogelijk om een tekstverwerker te gebruiken - dit wordt uitgelegd in het onderdeel Gevorderd gebruik in het helpbestand.

Nadat de woordenlijst is ingeladen in Teach 2000, is het mogelijk om testen te doen met Teach 2000. Zo kan Teach 2000 een vraag tonen, waarbij u het antwoord moet intikken. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld meerkeuzetoetsen te maken.

www.teach.nl
taal: NL, freeware, 6,74 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord