abonneren

Windows opnemen: Screen2Exe

Wilt u iets uitleggen over Windows of een programma, dan kunt u met Screen2Exe een filmpje maken waarop al uw handelingen precies te zien zijn. Ook handig als u zelf iets ingewikkelds wilt onthouden. Het maken van een filmpje met Screen2Exe is eenvoudig: u geeft aan welk gedeelte van het beeld moet worden opgenomen en stelt vervolgens de kwaliteit in. Vervolgens drukt u op Start recording.
Al uw handelingen worden nu opgenomen. In het resulterende filmpje ziet u ook de muiscursor, zodat de handelingen goed te volgen zijn. Het filmpje wordt opgeslagen als een zelfstandig uitvoerbaar programma. Het voordeel is dat iedereen met Windows het kan afspelen, het nadeel dat u het achteraf niet kunt bewerken.

www.screen-record.com
taal: EN, freeware, 416 KB
Windows Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord