abonneren

Voor controlfreaks: ToDoList

Voor iedereen die van takenlijstjes houdt, is ToDoList hét programma. Het ziet er door de uitgebreide instelmogelijkheden op het eerste gezicht nogal ingewikkeld uit, maar het wijst zich al snel vanzelf.De kracht van ToDoList is dat u taken eenvoudig kunt onderverdelen in deeltaken.
U kunt hierbij meerdere niveaus diep gaan, waarbij er naast de grafische boomstructuur een nummering wordt gebruikt die aangeeft op welk niveau een taak zich bevindt. Handig is dat er voor elke (deel)taak een percentage staat dat aangeeft hoe ver u al bent.

U kunt aan elke (deel)taak een notitie toevoegen, zodat u precies kunt omschrijven wat u in deze fase wilt doen. Ook kunt u onder andere prioriteiten en kleuren toekennen aan taken.

www.abstractspoon.com
taal: EN, freeware, 434 KB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord