abonneren

Vlakverdeling: GridMove

Met GridMove kunt u uw beeldscherm indelen in meerdere vakken, waarbij u vensters snel aanpast aan de afmetingen van deze vakken. Zo voorkomt u dat u constant met vensters aan het slepen bent als u meerdere programma's hebt openstaan. GridMove is zeker bij een breedbeeldmonitor handig.
U kunt bijvoorbeeld een vierkant vak definiëren, waaraan de vensters zich automatisch aanpassen, zodat u nog een strook overhebt voor bijvoorbeeld een messenger of mediaspeler.

U kunt kiezen uit een aantal indelingen of er zelf eentje maken. Om een venster aan een vak aan te passen, drukt u eerst de startknop+G in, waarna u het nummer van het desbetreffende vak intikt. Het venster wordt automatisch aan dat vak aangepast.

GridMove is eigenlijk onmisbaar als u vaak met meerdere programma's tegelijk werkt.

www.donationcoders.com/jgpaiva/gridmove.html
taal: EN, freeware, 633 KB
Windows XP/2000/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord