abonneren

Vensters slim minimaliseren: RBTray

Dankzij RBTray kunt u ieder programma minimaliseren naar het systeemvak, waardoor programma's die u altijd actief wilt hebben geen ruimte innemen op de taakbalk. Om een venster naar het systeemvak te minimaliseren rechtsklikt u op de knop minimaliseren of gebruikt u de toetscombinatie windowstoets + T.
Ook kunt u rechtsklikken op de titelbalk van een programma en via de optie Always on top instellen dat een venster altijd in beeld is. Via een pictogram in het systeem is het venster weer te maximaliseren. RBTray zelf is af te sluiten via een pictogram van een geminimaliseerd programma in het systeemvak. Het programma werkt onder Vista, enkel de toetscombinatie windowstoets + T werkt niet omdat deze in Vista al een functie heeft.|

sourceforge.net/projects/rbtray
taal: EN, freeware, 11 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord