abonneren

Veilig kladblok: LockNote

LockNote is vooral ideaal als u Kladblok al gebruikt voor bijvoorbeeld telefoonnotities en zorgvuldiger wilt omgaan met vertrouwelijke gegevens. Net als Kladblok kan LockNote slechts omgaan met pure tekstdocumenten; opmaak of een ander lettertype is dus niet mogelijk. Als u LockNote afsluit, dan wordt automatisch om een wachtwoord gevraagd om het bestand op te slaan.

Wanneer u een tekstdocument opslaat in LockNote, dan zal dit document als uitvoerbestand worden opgeslagen inclusief de applicatie zelf. Handig, omdat u zo versleutelde bestanden kunt versturen zonder dat de ontvangende partij een programma nodig heeft. Het nadeel is dat alle documenten onnodig veel ruimte innemen als u dit programma vaker gebruikt.

www.steganos.com
taal: NL, freeware, 312 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord