abonneren

Usb-stick backup: USB Image Tool

Als u een mp3-speler of usb-stick met een beperkte capaciteit hebt, dan is USB Image Tool een handig hulpmiddel. Met dit programma maakt u beeldbestanden van de inhoud van een usb-stick en zet u ze ook weer terug. Zo is het mogelijk om beeldbestanden te maken voor verschillende muziekstijlen, zodat u de inhoud van uw mp3-speler eenvoudig wisselt.
Om het programma te gebruiken zet u eerst de gewenste informatie op de usb-stick of mp3-speler en start u het programma. In het lijstje in de linkerkolom worden alle gevonden usb-sticks getoond. Kies het juiste apparaat en klik op Backup. Het programma vraagt u nu waar u het beeldbestand wilt opslaan en kopieert alle bestanden. Met de knop Restore zet u een beeldbestand weer terug.

www.alexpage.de
taal: EN, freeware, 203 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord