abonneren

Tools plaatsen: Tray It!

Wanneer u programma's hebt die u de hele dag gebruikt en die eigenlijk alleen maar ruimte innemen op de taakbalk, dan kunt u die dankzij Tray It! in het systeemvak draaien. De eenvoudigste manier is het indrukken van Shift en vervolgens op minimaliseren klikken. U kunt ook rechtsklikken op de vensterknoppen en kiezen voor Place in System Tray, waarna dit voor dat venster automatisch gebeurt.
Handig is dat vensters van hetzelfde programma gegroepeerd worden.

Vreemd genoeg draait Tray It! op het eerste gezicht nergens, maar u kunt het oproepen door te rechtsklikken op een door Tray It! geminimaliseerd programma of door te rechtsklikken op de vensterknoppen van een venster. U kunt echter ook een pictogram voor Tray It! zelf in het systeemvak zetten.

www.trayit.com
taal: EN, freeware, 143 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord