abonneren

Tijd bijhouden: WatchMe

WatchMe is een stopwatch waarmee u een oneindig aantal tijden kunt bijhouden. Handig als u taken uitvoert waarvoor u achteraf precies moet weten hoe lang u eraan hebt gewerkt. U tikt een omschrijving en eventueel een bijbehorende notitie in en drukt op Start.

WatchMe laat de timer nu lopen totdat u op stop drukt. WatchMe kan de tijd op de normale manier tonen, maar het is ook mogelijk om de tijd uit te laten drukken in delen van een uur. Zo is 6 minuten bijvoorbeeld 0,10 uur. Met behulp van de rechtermuisknop is het mogelijk om 5, 10 of 15 minuten bij de tijd op te tellen of er juist vanaf te halen. Wanneer WatchMe geminimaliseerd is, draait het in het systeemvak.

www.flamebrain.com
taal: EN, freeware, 29 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord