abonneren

Speciale toetsen: KeyboardLink

Toetsenborden hebben vaak speciale knoppen om programma's op te starten en een mediaspeler te bedienen. Als u echter een toetsenbord hebt zonder speciale knoppen en software, dan voegt u dergelijke functionaliteit toch toe met KeyboardLink.

KeyboardLink draait in het systeemvak. Door op het pictogram te dubbelklikken, schakelt u het programma in of uit. Om KeyboardLink in te stellen rechtsklikt u op het pictogram. U kunt vervolgens instellen welke toetsen u wilt gebruiken om de mediaspeler te bedienen en programma's te starten zoals het kladblok, de rekenmachine en een mediaspeler. Ook de programma's van Microsoft Office zijn via KeyboardLink te starten.

www.mystercrowley.com/sw_keyboardlink_en.php
taal: EN, freeware, 567 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord