abonneren

SpaceSniffer

Hebt u ook het idee dat Windows groeit en uw harde schijf steeds voller wordt? Wilt u wel eens opruiming houden maar kunt u de ruimtevreters met de verkenner niet vinden? Met SpaceSniffer brengt u up schijfgebruik snel in kaart. Een goede manier om snel na te gaan waar precies de grootste slokoppen zitten, is er een degelijke en gratis tools als SpaceSniffer.
Deze is overzichtelijk en heeft het voordeel dat u het schijfgebruik in realtime kunt volgen, wat het makkelijker maakt uit te vissen welke bestanden precies verantwoordelijk zijn voor de gestage aangroei van uw Windows-map. Verder treft u hier ook handige knoppen aan als Show free space en Show unknown space. De kans is groot dat de telkens weer aangroeiende Windows-map mede veroorzaakt wordt door Windows Update. Zo kunt u bijvoorbeeld de verborgen mappen die door Windows Update worden aangemaakt vinden en zonodig verwijderen.

http://www.uderzo.it/main_products/space_sniffer/index.html

Taal: Engels; Freeware, 1,18 MB
Windows 2000, XP, Vista, 7

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord