abonneren

Sneller typen: RapidTyping

RapidTyping is een simpel programma dat bedoeld is om uw typevaardigheid te trainen en te verbeteren. Tijdens de test moet u de letters die u op het scherm ziet zo snel en accuraat mogelijk intikken.Vreemd, maar wel vrolijk, is de afbeelding van geanimeerde vissen die u ziet tijdens het typen. Dit kunt u gelukkig wel uitzetten.

Hoewel het programma niet bedoeld is om u te leren typen, kunt u wel een afbeelding van het toetsenbord oproepen waarop u ziet met welke vinger u een toets moet indrukken.

U kunt een groot aantal oefenteksten gebruiken, maar ook uw eigen teksten invoeren. Uiteraard worden er statistieken bijgehouden.

www.pinokiosoft.com
taal: EN, freeware, 1,17 MB
Windows Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord