abonneren

Snel zoeken en vinden

We bewaren tegenwoordig al gauw tienduizenden bestanden op onze computers, zoals foto's, muziekbestanden, videofilms en documenten. Vanwege die enorme hoeveelheid bestanden is het soms lang en lastig zoeken.Met het Where Is It? Lite kunt u uw computer laten indexeren, zodat u alles weer snel vindt. Alles wordt keurig ingedeeld in rubrieken.
Het gratis programma doet qua vormgeving denken aan de Verkenner van Windows. Via zijn zoekfunctie kunt u snel vinden wat u zoekt. Ook kunt u externe opslagmedia laten indexeren. Als een extern opslagmedium niet is aangesloten, kunt u via dit programma toch zien wat hierop staat.

http://www.whereisit-soft.com/

Taal: Engels; freeware; 3,1 MB
Windows 98/ME, Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord