abonneren

Snel tekst invoegen: QuickPhrase

Gebruikt u vaak dezelfde stukken tekst, maar heeft het door u gebruikte programma geen handige invoegfunctie? Met QuickPhrase voert u snel zulke tekstdelen in elk programma in.U kunt de tekstfragmenten die u met QuickPhrase wilt invoegen indelen in mappen.
Wanneer u geen sneltoets toekent aan een fragment, dan kunt u dat fragment kiezen uit een menu dat verschijnt als u rechtsklikt op het pictogram in het systeemvak. Wanneer u wel een sneltoets toekent, hoeft u alleen deze sneltoets in te drukken. Handig is dat QuickPhrase tevens een geschiedenis van het klembord bijhoudt. De gratis versie van QuickPhrase is gelimiteerd tot twintig tekstfragmenten, de Pro-versie zonder deze beperking kost $ 15.

www.typingmaster.com
taal: EN, freeware, 754 KB
Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord