abonneren

Snel schakelen: Switcher!

Onder Vista kunt u met de Windows-toets+Tab driedimensionaal tussen vensters schakelen. Niet handig? Met Switcher! voegt u een alternatieve schakelmethode toe die ook anders werkt dan het eveneens in Vista aanwezige Alt+Tab.U activeert Switcher!
met de toetscombinatie Windows-toets+~ (deze toetscombinatie kunt u zelf veranderen), waarna alle actieve programma's boven in beeld verschijnen en een van de programma's vergroot onder in beeld staat.

Via het toetsenbord of met het muiswieltje wisselt u tussen de programma's. Door op Enter of op de muis te klikken, activeert u dit programma.

www.insentient.net
taal: EN, freeware, 303 KB
Vista

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord