abonneren

Services stoppen: AlacrityPC

AlacrityPC is waarschijnlijk alleen interessant als u een fanatieke gamer bent en het uiterste uit uw pc wilt halen. AlacrityPC stopt namelijk services en programma's als u een bepaald programma zoals een spel wilt uitvoeren. Wanneer u het spel afsluit, worden de services weer opgestart.
AlacrityPC heeft hiervoor verschillende profielen beschikbaar, zodat u bijvoorbeeld per spel bepaalt welke services er gestopt worden. Onder Vista kan ook de sidebar worden afgesloten. U start een profiel via het pictogram in het systeemvak. Het is mogelijk om snelkoppelingen naar profielen te maken, zodat u een profiel sneller kunt starten. Pas overigens wel op
met AlacrityPC, want het stoppen van allerlei services kan leiden tot een instabiele pc.

alacritypc.kensalter.com
taal: EN, freeware, 1,42 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord