abonneren

Schermafbeeldingen: Gadwin Printscreen

In Windows kunt u met de knop Print Screen een schermafbeelding maken. Echt veel mogelijkheden hebt u hier niet bij; de inhoud wordt simpelweg naar het klembord gekopieerd. Met Gadwin Printscreen kunt u ervoor zorgen dat een afbeelding automatisch wordt opgeslagen. U kunt instellen op welke manier de schermafbeelding wordt gemaakt, bijvoorbeeld alleen het actieve venster.
Helaas kunt u dit dan weer niet, zoals in Windows, tijdens het maken van de afbeelding aangeven met een toetscombinatie als Alt+Print Screen. Wanneer u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt deze in beeld waarna u hem kunt goed- of afkeuren.

Handig is dat u in tegenstelling tot Windows met Gadwin Printscreen wel de muiscursor kunt vastleggen.

www.gadwin.com
taal: NL, freeware, 2,57 MB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord