abonneren

Samen muizen: TeamPlayer

Wanneer u in Windows meerdere muizen aansluit, dan hebt u nog steeds maar één muiscursor die met alle muizen te bewegen is. Dankzij TeamPlayer krijgt elke muis wel netjes een eigen cursor, zodat u de computer met meerdere mensen tegelijk kunt gebruiken.
Iedere muiscursor heeft zijn eigen kleur en indien een muis actief is, verandert de muiscursor in een normale muiscursor met een gekleurd vierkantje. Het is in Windows namelijk niet mogelijk om met meerdere muizen tegelijkertijd iets aan te klikken. Een muis wordt actief gemaakt door op de linkermuisknop te klikken. Ook toetsenborden worden ondersteund, maar op dezelfde manier als Windows dat al doet. De toetsenborden zijn dus allemaal tegelijk actief. U moet de invoerapparatuur aansluiten voordat u TeamPlayer opstart.

www.wunderworks.com
taal: EN, freeware, 2,39 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord