abonneren

Rss-feeds lezen: Snarfer

Snarfer is een overzichtelijk programma om rss-feeds mee te bekijken. U kunt uw feeds zelf indelen in mappen en instellen hoe vaak de feeds moeten worden bijgewerkt. U kunt de feeds bekijken als een lijst met koppen die u kunt selecteren, waarna u in een venster onder in beeld het nieuwsbericht ziet.
U kunt er ook voor kiezen om alle volledige nieuwsberichten inclusief afbeeldingen onder elkaar te tonen, zodat de feed zelf een soort website wordt. Wanneer u Snarfer voor de eerste keer opstart, kunt u eventueel uw keuze maken uit een groot aantal verschillende feeds.

www.snarfware.com
taal: EN, freeware, 374 KB
Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord