abonneren

Randen toevoegen: BorderMaker

Met BorderMaker maakt u afbeeldingen op een handige manier geschikt voor een website. BorderMaker kan teksten, kaders en watermerken toevoegen aan afbeeldingen. Tijdens het toevoegen van deze elementen bepaalt u zelf waar een tekst of watermerk komt te staan. Bij teksten kun u de tekst draaien, het lettertype en de kleur bepalen en de doorzichtigheid aanpassen.
Ook bij de kaders bepaalt u de kleur zelf. Verder kunt u de dikte bepalen waarbij u voor elke kant van het kader een andere waarde kunt opgeven. Leuk is de mogelijkheid om afgeronde hoeken te maken. Tot slot kan BorderMaker de afmetingen van de afbeeldingen aanpassen en u kunt de jpeg-compressie instellen. BorderMaker ondersteunt alleen het jpeg-formaat en heeft Java nodig.

docsdb.semantica.nl/bordermaker
taal: NL, freeware, 3,84 MB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord