abonneren

Programma's starten: SlickRun

Met SlickRun kunt u programma's starten door het gebruik van zogenaamde MagicWords, sleutelwoorden die u zelf toekent aan een programma. Handig is dat u actieve programma's snel kunt toevoegen. Ten opzichte van soortgelijke programma's heeft SlickRun als nadeel dat het niet zelf het startmenu kan scannen en automatisch sleutelwoorden aanmaakt.
Het voordeel hiervan is wel dat de verzameling sleutelwoorden geen overbodige programma's bevat. Verder is het uiterlijk van SlickRun aan uw wensen aan te passen en bevat het een simpele kladblokfunctie om notities te bewaren.

www.bayden.com/SlickRun
taal: EN, freeware, 175 KB
Vista/XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord