abonneren

Programma’s verwijderen: PC Decrapifier

Als u een pc koopt, dan heeft de fabrikant vaak al allerlei probeerversies van programma's en toolbars geïnstalleerd die u wellicht niet op prijs stelt. Met PC Decrapifier verwijdert u in één keer alle overbodige programma's, zodat deze programma's uw pc niet onnodig vertragen.
Voordat PC Decrapifier dingen verwijdert, zal het u vragen of er een herstelpunt gemaakt moet worden. Dit is verstandig als u geen goede backup hebt. Vervolgens kunt u kiezen wat PC Decrapifier verwijdert. Pc Decrapifier is ook uit te voeren op een pc die u al in gebruik hebt, dit kunt u aangeven als u het programma uitvoert. Op de website van PC Decrapifier is na te lezen welke programma's met PC Decrapifier zijn te verwijderen.

www.pcdecrapifier.com
taal: EN, freeware, 672 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord