abonneren

Paint.Net 3.5

Wie zegt dat fotobewerking geld moet kosten? Gratis en geavanceerd zijn dankzij Paint.NET goed te combineren.Paint.NET mag zich met recht de grote broer van Microsoft Paint noemen, want de makers hebben zich van meet af aan ingespannen de look and feel van de oudgediende in stand te houden en tegelijk de functionaliteit en bruikbaarheid drastisch uit te breiden.
Dat hebben ze gedaan via een behoorlijk complete set teken- en bewerkingsgereedschap die voor de meest voorkomende klussen voldoende is. Het eigen pluginformaat en de vele aanvullingen die hierin beschikbaar zijn, tillen het programma verder op tot meer dan bruikbaar ontwerpprogramma.

Een aantal van de genoemde plugins heeft zijn weg gevonden naar het eigenlijke programma (Paint.NET wordt vaker op deze wijze uitgebreid), maar de belangrijkste verbeteringen in de nieuwe versie zitten toch vooral in de sterk verbeterde snelheid (die inderdaad te wensen over liet) en de ondersteuning voor het Aero-thema.

Paint.NET is geen Photoshop Elements, maar voor de gemiddelde gebruiker die af en toe een foto wil oplappen of een ontwerpje wil maken, is  het ideaal.

www.getpaint.net

Taal: Engels; Freeware; 4,8 MB;
Windows XP, Vista, Windows 7

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord