abonneren

Outlook bij de hand: Google Calendar Sync

Gebruikt u Outlook om uw afspraken te beheren, maar lijkt het u handig om overal via internet uw agenda te raadplegen? Google heeft met Google Agenda een agenda die u via internet kunt raadplegen en met Google Calendar Sync kunt u de agenda's in Outlook en Google Agenda met elkaar synchroniseren.

Google Calendar Sync draait in het systeemvak en zal de agenda's automatisch synchroniseren op basis van uw instellingen. U kunt ervoor kiezen om de agenda's met elkaar te synchroniseren of alleen afspraken van Google Agenda in Outlook te importeren of andersom. Verder kunt u instellen hoe vaak Google Calendar Sync uw agenda's automatisch moet synchroniseren. Ook handmatig synchroniseren is mogelijk, door te rechtsklikken op het pictogram in het systeemvak.

www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?answer=89955
taal: EN, freeware, 662 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord