abonneren

Opmaak verwijderen: PureText

PureText doet maar een ding en dat is opmaak uit gekopieerde tekst verwijderen.Het handige van PureText is echter dat de normale manier van plakken met opmaak ook gewoon blijft werken, omdat u een nieuwe toetscombinatie aan plakken zonder opmaak toekent. Standaard wordt hiervoor de Windows-toets+V gebruikt, maar dit kunt u via de opties wijzigen.

PureText draait in het systeemvak en kan eventueel automatisch uitgevoerd worden bij het starten van Windows. PureText kan u veel tijd besparen als u regelmatig tekst zonder opmaak in een programma wilt plakken en daar de beproefde Kladblok-methode voor gebruikt, waarbij u tekst in Kladblok plakt en vervolgens weer kopieert.

PureText hoeft niet geïnstalleerd te worden, u pakt het programma uit naar de gewenste map en voert het dan uit.

www.stevemiller.net/puretext
taal: EN, freeware, 13 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord