abonneren

Opgeruimde pc: Advanced Disk Cleaner

Tijdens het gebruik van Windows worden er op allerlei locaties tijdelijke bestanden aangemaakt. Vervelend is dat deze bestanden ook op de schijf blijven staan als ze niet meer nodig zijn. Met Advanced Disk Cleaner verwijdert u ze. Het programma werkt op basis van bestandsextensies. Handig is dat u de lijst kunt aanvullen, waardoor u ook tijdelijke bestanden van software kunt verwijderen.


U kunt Advanced Disk Cleaner de overbodige bestanden laten verwijderen of verplaatsen naar de prullenbak of zelf aan te geven map. Verder kunt u aangeven dat Advanced Disk Cleaner bepaalde mappen niet mag wijzigen. Zo voorkomt u dat een programma dat zijn tijdelijke bestanden later nog nodig heeft, niet meer werkt.

Advanced Disk Cleaner is freeware, maar om het langer dan dertig dagen te gebruiken moet u een registratiecode aanvragen.

www.innovative-sol.com
taal: EN, freeware, 944 KB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord