abonneren

Muispijltjes: RealWorld Cursor Editor

Bent u niet tevreden met de muiscursors in Windows, dan kunt u met RealWorld Cursor Editor 2007 deze cursors bewerken of zelf nieuwe ontwerpen.De in Windows geïnstalleerde aanwijzers vindt u in de map cursors in de Windows-map. Het programma biedt een indrukwekkende verzameling gereedschappen om de afbeeldingen te bewerken.
Zo kunt u eenvoudig de helderheid en het contrast aanpassen, maar hebt u ook diverse filters tot uw beschikking.

RealWorld Cursor Editor ondersteunt ook geanimeerde cursors, zoals het cirkeltje in Vista. U kunt deze geanimeerde cursors frame voor frame bewerken en aanmaken. U kunt zo bijvoorbeeld het cirkeltje in Vista een andere kleur geven.

www.rw-designer.com/cursor-maker
taal: EN, freeware, 9,79 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord