abonneren

Mozilla-instellingen opslaan: MozBackup

MozBackup kan een backup maken van de profielen van de Mozilla-programma's Firefox, Thunderbird, Sunbird, Flock, SeaMonkey, Mozilla Suite, Spicebird en Netscape. Afhankelijk van het programma worden dan bijvoorbeeld favorieten, mailberichten, contactgegevens, surfgeschiedenis en extensies veiliggesteld.

MozBackup zit simpel in elkaar en werkt als een wizard. U kiest eerst van welk programma u het profiel wilt veiligstellen, en kiest het juiste profiel. Ook kunt u aangeven waar de backup opgeslagen moet worden. Ten slotte kunt u aangeven of u de backup wilt voorzien van een wachtwoord en kunt u de juiste onderdelen uit het profiel kiezen.

mozbackup.jasnapaka.com
taal: EN, freeware, 773 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord