abonneren

Monitoring: Process and port analyzer

Via het taakbeheer in Windows kunt u zien welke processen er draaien. Een nadeel aan het Windows taakbeheer is dat u niet kunt zien vanaf welke locatie deze processen zijn gestart.Deze informatie kan bijvoorbeeld van pas komen als u spyware wilt opsporen. Met Process and port analyzer kunt u wel zien vanaf welke locatie processen gestart zijn.
Dubbelklikt u op een proces, dan kunt u zien welke bestanden door dit proces gebruikt worden. Verdere nuttige informatie die Process and port analyzer geeft is welke poorten er open staan en door welke programma's deze poorten gebruikt worden. Op zich werkt dit programma ook onder Vista, maar het laat dan niet zien welke poorten open staan en door welke processen deze poorten gebruikt worden.

www.openpages.info
taal: EN, freeware, 1,76 MB
XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord