abonneren

Mill7

Werkt u in het MKB en hebt u een niet al te grote boekhouding, dan is Mill7 ideaal voor u. Installeren is zeer eenvoudig en met de bijgevoegde handleiding zet u snel uw eigen administratie op. Met Mill7 kunt u een onbeperkt aantal dagboeken, journaalposten, debiteuren en crediteuren bijhouden tot drie verschillende administraties per boekjaar.
Mill7 kan elektronische bankmutaties inlezen, u kunt er elektronisch mee betalen en het ondersteunt een administratie met verschillende valuta. De gegevens van uw klanten houdt u bij in het relatiebeheer. Hier kunt u tevens de openstaande facturen bekijken, de incasso regelen en overzichten uitdraaien. Mill7 helpt u bij het maken van uw btw-aangifte en genereert overzichten van btw-mutaties, beginbalans en saldibalans. Werkt u met een accountant, dan kunt u uw boekhouding exporteren naar Excel of xml.

www.mill7.nl/mill7/

Taal: Nederlands; Gratis versie; 8MB
Windows/MacOSx

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Office

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord