Maak prachtige fotoalbums

Of u nu met een professionele camera of een mobieltje foto’s maakt, al snel heb je een aardige collectie foto’s. Met Jalbum kun je die foto’s eenvoudig delen in mooie webalbums die je met vrienden en familie kunt delen door slechts het versturen van de url.

Je dient eerst een Jalbum-account aan te maken maar dat is zo gedaan en kost niets. Daarna is het een kwestie van de gewenste foto’s te verslepen naar Jalbum. Kies uw gewenste skin in de “Skin and style” box, klik op Make Jalbum > Preview en een browservenster opent om uw album te tonen.

Niet tevreden met het resultaat? Sluit het venster en kies een andere skin. Is het wel naar wens dan volstaat het drukken op ‘Publish’ en Jalbum zet vervolgens uw foto’s naar hun webserver. Wederom erg eenvoudig, geen gezeur met servernamen, wachtwoorden e.d.

Wanneer de foto’s online staan, geeft Jalbum een link dat je kunt versturen naar vrienden en familie om je foto’s te kunnen bekijken. De webcounters geven aan welke foto’s het populairst zijn en bezoekers kunnen ook commentaar geven om te laten weten wat ze van de foto’s vinden.

jalbum.net/nl/software/download

Taal: Nederlands; freeware
Windows, Linux, MacOS X 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags: