abonneren

LightBox Free Image Editor

Het uiterlijk van LightBox Free Image Editor ziet er mooi en uitnodigend uit. U kunt foto's bewerken in jpeg-, tiff-, bmp- en raw-formaat en wegschrijven als jpg, tiff of bmp. Alle basis fotobewerkingsopties zijn aanwezig.U kunt rode ogen verwijderen, kleuren aanpassen, masks maken, schaduwen aanbrengen, foto's roteren en uitsneden maken.
Erg handig is dat u de originele foto naast de bewerkte kunt plaatsen om veranderingen in het beeld goed te kunnen beoordelen. Maakt u gebruik van de autocorrecties, dan wordt u altijd een aantal verschillende opties geboden. Het is niet mogelijk om meerdere afbeeldingen tegelijkertijd te openen en LightBox maakt geen gebruik van lagen. Wel kunt u greyscale-afbeeldingen en fotolijsten maken. Lightbox is een simpel, maar effectief fotobewerkingsprogramma waar u mede door de vele tips en lessen snel vertrouwd mee zult zijn.

www.lightboxeditor.com/download.html
Taal: Engels; freeware; 9,8 MB
Windows 2000/xp/vista

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord