abonneren

Licenties achterhalen

Bij het opnieuw installeren van Windows stuit u vaak op problemen. Als u veelgebruikte software opnieuw installeert, komt u vaak tot de ontdekking dat u het serienummer kwijt bent. Het gevolg is dat u de software niet kunt gebruiken.
Beter is om voor de herinstallatie van Windows alle serienummers die op uw pc aanwezig zijn, te inventariseren en apart op te slaan.

Dat kan met de gratis tool LicenseCrawler 0.0.40. U kunt het programma downloaden op www.klinzmann.name. Na installatie van het programma klikt u op Start Search. De gevonden serienummers worden overzichtelijk gepresenteerd als platte tekst. De lijst kunt u kopiëren en plakken. Het programma werkt ook in een netwerk, waarbij u alle aangesloten computer op serials kunt doorzoeken op serienummers. Denk erom, voor dit programma heeft u administrator-rechten nodig.

www.klinzmann.name/licensecrawler.htm

Taal: Engels, Duits; Freeware, 77kb
Win95, 2000, XP, 2003, Vista

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord