abonneren

Lettertypen bekijken: NexusFont

Op de meeste computers zijn al snel honderden lettertypen geïnstalleerd. Zoveel keuze is fijn, maar tegelijk ook onoverzichtelijk. Met NexusFont is het gelukkig eenvoudig om op een overzichtelijke manier door uw lettertypen te bladeren. Het is hierbij mogelijk om een eigen tekst te typen die als voorbeeld voor ieder lettertype wordt gebruikt. Ook de lettergrootte en stijl is te kiezen.
De lettertypen op uw computer worden nu in alfabetische volgorde getoond met de door u ingestelde voorbeeldtekst. Als u een lettertype hebt gevonden dat u bevalt, dan is dit lettertype te selecteren. Het is vervolgens mogelijk om alleen de geselecteerde lettertypen in de lijst te tonen om zo het meest geschikte lettertype voor uw document te bepalen. Het programma wordt standaard niet in de map program files geïnstalleerd.


www.xiles.net
taal: EN, freeware, 1,58 MB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord