abonneren

Kleur bekennen: Instant Eye Dropper

Met Instant Eye Dropper kunt u snel kleurwaarden achterhalen om ze in te voeren in bijvoorbeeld een webeditor. Het programma draait vanuit het systeemvak en is op te roepen door een klik op het pictogram. Naast de muiscursor verschijnen een vergrootglas en een veld waarin de kleurwaarde wordt vermeld van de pixel die momenteel door de muiscursor wordt aangewezen.
Door de muisknop los te laten wordt de kleurwaarde automatisch naar het klembord gekopieerd, zodat u de waarde in een ander programma kunt invoeren. U kunt de coderingen voor de kleurwaarden in vijf indelingen laten zien. Verder kunt u de grootte van het vergrootglas instellen.

www.instant-eyedropper.com
taal: EN, freeware, 405 KB
Windows XP/2000/NT

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord