abonneren

Klembord: EverNote Free Version

Evernote is een klembord waarin alles op een lange rol ‘papier' wordt bewaard. U kunt op uw rol bijvoorbeeld een notitie plakken (tekst of afbeelding). Het is ook mogelijk om speciale notities in te voegen, waarin u bijvoorbeeld een takenlijstje, boodschappenlijst of telefoonnotitie kunt zetten.
Of u maakt notities aan waarin u kunt tekenen ­ handig als u gebruikmaakt van een tablet als invoermethode. De notities zijn verder op te maken en u kunt hyperlinks invoegen. Het is in EverNote mogelijk om te zoeken in uw notities, zodat u informatie snel terugvindt.

U kunt ervoor kiezen om het programma te draaien in het systeemvak, zodat u uw notitieblok altijd bij de hand hebt. Om uw informatie te beschermen, kunt u uw notitieblok voorzien van een wachtwoord.

www.evernote.com
taal: EN, freeware, 10,5 MB
Windows XP/2000

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord