abonneren

Inloggegevens zichtbaar: IE Passview

Internet Explorer heeft de mogelijkheid om inloggegevens van websites op te slaan, zodat u automatisch kunt inloggen. Vreemd genoeg kunt u nergens in Internet Explorer deze gegevens bekijken, u kunt ze enkel allemaal in één keer verwijderen.Onhandig als u een wachtwoord vergeten bent. Met IE Passview wordt deze informatie wél zichtbaar.
U krijgt een lijst te zien van alle door IE opgeslagen websites waarbij u de inlognamen en wachtwoorden kunt zien. Het enige dat u verder met IE passview kunt doen is de gegevens kopiëren.

IE Passview werkt met alle versies van IE. In versie 7 moet de website waarvan u het wachtwoord wilt weten wel in de geschiedenis staan. Dit lost u op door IE een keer automatisch te laten inloggen.

www.nirsoft.net
taal: EN, freeware, 43 KB
Windows XP/2000/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord