abonneren

Imgburn

Een image maken van een cd, dvd of een aantal folders kan om verschillende redenen erg handig zijn. Images zijn makkelijker te kopiƫren en te archiveren.Het houdt uw archief overzichtelijk, omdat een enkele image wel duizenden bestanden kan bevatten en images zijn met een druk op de knop weer te branden naar een cd of dvd.
Niet dat dit altijd nodig is, want als u een virtuele drive aanmaakt met het gratis Virtual Clonedrive kunt u bijvoorbeeld probleemloos images van dvd's afspelen op uw computer zonder ze te hoeven branden.

Met Imgburn kunt u images maken in het iso-, img- en bin-formaat van zowel cd's, dvd's als bestanden. Maar u kunt Imgburn ook gebruiken om bestaande images weer te branden op schijf. Om er zeker van te zijn dat alle bestanden goed worden gekopieerd, kunt u de images met de verificatiemethode van Imgburn controleren.

www.imgburn.com/index.php?act=download

Taal: Engels (+ losse taalmodule Nederlands); Freeware; 2,1 MB,
Windows

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord