abonneren

Harde schijf inspecteren

Als uw harde schijf af en toe wat vreemd reageert, laat deze dan eens inspecteren door Disk Scanner. Het gratis programma checkt de oppervlakte van uw harde schijf. In het programmavenster wordt de harde schijf voorgesteld via kleine blokjes. Is het blokje grijs, dan is de controle nog niet uitgevoerd. Groen betekent dat er geen fouten zijn en rood betekent foute boel.
Met andere woorden: dat gedeelte van de harde schijf heeft een defect. Het programma kan geen fouten repareren, maar is wel een prima tool om snel en gratis te controleren of uw harde schijf wellicht een defect heeft.

www.ariolic.com

Taal: Engels; Freeware;  508 KB
Windows 2000/XP/Server 2003/Vista

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord