abonneren

Handig zoeken: Ziptionary

Ziptionary is een aanvulling voor Internet Explorer waarmee u woorden kunt opzoeken in een zoekmachine. U selecteert met Ziptionary onduidelijke woorden of termen in de webpagina en kunt een zoekopdracht starten door te rechtsklikken. Ziptionary maakt hierbij gebruik van Google. Via de zijbalk kunnen ook Live Search, Yahoo! of Ask gebruikt worden.

De keuzes die u onder uw rechtermuisknop hebt, zijn zoeken in een zoekmachine, zoeken in online woordenboeken of in een encyclopedie.
In het browservenster wordt het resultaat getoond, terwijl er tegelijk een zijbalk opent met toegang tot zoekmachines en specifieke manieren van zoeken.

www.ziptionary.com
taal: EN, freeware, 407 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord