abonneren

GFI Backup Home Edition

Als u een programma zoekt om backups te maken of om mappen te synchroniseren geeft het gratis GFI Backup (Home Edition) een complete oplossing.Het - Engelstalige - programma is een min of meer complete backupoplossing en draait onder alle Windows XP- en Vista-versies (ook 64-bit), behalve Vista Starter. De tool blijkt het echter ook onder Windows 7 te doen.
Het programma is gebruiksvriendelijk en laat u stapsgewijs toe de gewenste backupopties in te stellen. U kunt backuppen naar zowel lokale als genetwerkte schijven, naar cd/dvd-media en ftp-servers. GFI Backup ondersteunt zowel incrementele als differentiële backups inclusief encryptie en compressie. Het is eveneens mogelijk om backups in te plannen. Verder laat de tool  ook datasynchronisatie toe.

www.gfi.com

Taal: Engels, Freeware
Windows XP, Vista, W7

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord