abonneren

Foto's beheren: Triscape FxFoto

Met FxFoto kunt u uw fotocollectie beheren en basisbewerkingen uitvoeren op uw foto's. Wanneer u het programma voor de eerste keer opstart, wordt u gevraagd of FxFoto uw harde schijven mag doorzoeken op foto's. Uw foto's worden vervolgens in de fotobibliotheek gesorteerd op mapnaam en datum zoals ze op de harde schijf staan, maar dat kunt u zelf veranderen.
Wanneer u overigens veel mappen met foto's hebt, dan werkt de schuifbalk wat verwarrend.

Bewerkingen die u kunt uitvoeren op foto's zijn onder andere niveaus, zoals helderheid en contrast aanpassen, bijsnijden, rode ogen verwijderen en met gereedschappen werken, zoals kwasten. Wanneer u een afbeelding hebt bewerkt, kunt u een gewijzigde versie opslaan door in het menu File te kiezen voor Save Image As.

Een belangrijk nadeel aan de gratis versie van FxFoto is dat u geen diavoorstellingen kunt maken.

www.fxfoto.com
taal: EN, freeware, 2,34 MB
Vista/XP/2000/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Foto & grafisch

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord