abonneren

Extra taakbeheer: TaskPatrol Personal

TaskPatrol is in feite een uitgebreide versie van het onderdeel processen van het taakbeheer. U ziet in TaskPatrol welke processen er op de pc draaien en welke eigenschappen deze processen hebben.Zo kunt u het processorgebruik, het geheugengebruik, de bestandsgrootte en de bestandslocatie van een proces achterhalen.
Handig is dat TaskPatrol inschat hoe gevaarlijk een proces is en dit duidelijk laat zien door een proces in te delen op een schaal die van groen naar rood loopt. U kunt hierdoor bijvoorbeeld mogelijke spyware opsporen.

Door te rechtsklikken op een proces, kunt u een webpagina openen met meer informatie over een proces. TaskPatrol minimaliseert naar een pictogram in het systeemvak.

TaskPatrol werkt niet goed onder Vista.

www.asmdev.net
taal: EN, freeware, 1,98 MB
Windows XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Tools

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord