abonneren

E-mailadres online zetten: Email Link Encoder

Als u uw e-mailadres op uw webpagina publiceert, zit uw mailbox snel vol met spam. Met Email Link Encoder kunt u uw e-mailadres gecodeerd op uw site zetten. U kunt een gecodeerde html-link maken waarbij uw adres niet rechtstreeks in de bron staat. Dit is de meest gebruiksvriendelijke methode, want een bezoeker van uw site zal er niets van merken.
Sommige spiders laten zich er echter niet door bedotten. Email Link Encoder kan ook een javascript maken, waarbij het voor een bezoeker al iets lastiger is om te mailen, maar sommige spiders kunnen het e-mailadres echter nog steeds achterhalen. De veiligste, maar meest gebruikersonvriendelijke, oplossing is het laten aanmaken van een afbeelding.

www.alexnolan.net
taal: EN, freeware, 499 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord